Evolutia Noastra


Uniscan Grup Educational este reprezentant exclusiv in Romania al brandului Spiegelburg - Germania si va invita sa descoperiti o lume de basm si o gama variata de materiale educationale!

Brandul Spiegelburg are la baza un concept tematic prin care va pune la dispozitie jocuri simbolice si educative pentru copii, accesorii pentru bebelusi, articole si accesorii de imbracaminte, rechizite si papetarie, accesorii scolare, decoratiuni interioare si articole de petrecere. Toate acestea fac parte din colectiile Baby Charms, Printesa Lillifee, Capitanul Sharky, Cei Sapte Prieteni, Prietenii Cailor, Paradisul Unicornilor, T-rex si alte colectii pe care copiii le vor indragi cu siguranta.
Linia de produse "Printesa Lillifee", special conceputa pentru fetite, este formata din articole colorate din povestea Printesei Lillifee, o fetita care traieste in gradina de flori a unui castel. Plina de energie si foarte optimista, Lillifee nu merge doar la Scoala Magica, ci si ajuta animalele si plantele care traiesc in regatul ei. Seara, ea aprinde stelele pe cerul noptii, iar dimineata saruta florile. Toate rechizitele scolare din colectia Printesei le vor colora fetitelor timpul petrecut la scoala, iar puzzle-urile, cuferele, mingea, bagheta magica, umbrela si mini-bijuteriile vor crea o atmosfera de basm, pentru timpul liber al domnisoarelor.
Colectia Capitanului Sharky si a echipajului sau de pirati este special conceputa pentru baieteii carora le plac aventurile incitante si pline de voie buna. Produse precum costumul de pirat, palaria, pistolul, cufarul comorilor, jocurile si puzzle-urile, dar si rechizitele scolare sunt cele prin care copiii, fani ai piratilor, dau viata povestilor pline de fantezie si chefului de joaca.

Va asteptam cu drag sa descoperiti colectiile noastre din magazinul online spigelburg.ro!


Scroll